2024 gaat bruisen!

Allereerst, ook al is het te laat en zijn de drie Koningen al lang weer naar het Oosten vertrokken: De beste wensen voor dit jaar voor iedereen die betrokken is bij Tails&Tools!

Wij hebben Oud&Nieuw doorgebracht in een vuurwerkluw huisje, maar dat huisje bleek níet in een vuurwerkluwe omgeving te liggen. Rousse vond vuurwerk de afgelopen jaren verschrikkelijk, dus we deden het voor hem, maar bijzonder genoeg heeft hij vanuit het vuurwerkluwe huisje door het vuurwerkluwe raam ontspannen naar het vuurwerk zitten kijken…

2024 gaat bruisen!

2024 is een bijzonder jaar voor Tails&Tools, want op 1 april bestaan we 5 jaar en da’s geen grap! Ik ben er hartstikke trots op dat de praktijk, gestart vanuit veel verdriet en verlies, zich staande heeft weten te houden en inmiddels een stabiele basis kent.

Ook op 1 april wordt de online Tails&ToolsTraining Leren leren gelanceerd. Er is veel vraag naar de training, dus heb ik gezicht naar een manier waarop ik veel meer scholieren en studenten tegemoet kan komen. Voor een aantal leerlingen is samenwerken in een groepje met een trainer voor de groep het best passend, dus ik blijf de training voor scholen en vanuit de praktijk gewoon aanbieden, maar voor een grote groep is zelf zo’n training in eigen tijd doorlopen beter passend. Vandaar.

Lukt het je kind niet om te wachten tot de start op 1 april, laat het weten! info@tailsandtools.nl

En tot slot komt er medio september een heus event voor moeders aan. De plannen worden achter de schermen gesmeed, evenals de samenwerkingen. Het zal een mooie dag worden, speciaal voor moeders die alle ballen in de lucht moeten houden. Die naast moeder ook graag partner, collega, dochter, vriendin, mantelzorger etc willen zijn. Een dag speciaal voor deze moeders, voeding voor brein, creativiteit en een dag die ontspanning biedt. Lekker lunchen. Kortom: een dag speciaal voor jou die alle ballen steeds maar weer hoog weet te houden! Voel je welkom!

En naast al dit moois gaat per 1 april het uurtarief van Tails&Tools voor individuele begeleiding en coaching/training met 6,25% verhoogd worden.  Ook wij kunnen helaas niet achter blijven en worden geconfronteerd met flinke prijsstijgingen, net als iedereen.

Zijn er onderwerpen waar jullie als lezer meer over zouden willen weten? Waar ik in de nieuwsbrief dan wat meer aandacht aan kan geven? Laat het me weten! info@tailsandtools.nl

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Nieuwsbrief